tigermamman

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av tigermamman - 9 mars 2012 14:20

ok, vi var överens, vi skulle göra ett ivf till, sen fick det vara oavsett hur det gick... nu har vi iofs ett embryo i frysen, men man vet ju att överlevnaden på det är kanske 75% så det kan bli inget alls när vi kommer dit... har inte ens ringt kliniken än, jag borde inte ens ha testat än men gjorde det igårkväll... var ju helt övertygad om att det var mensen som börjat och textet var ju mycket rikgtigt negativt.

Vi vet inte ifall eller när vi kommer göra nfgt FET... måste ta en titt på ekonomin för det men det kommer kanske till sommaren tidigast, eller efter. Egentligen tar det mig emot, jag tycker soc hade en poäng när de tyckte maken började bli till åren, iofs ligger min smärtgräns minst 3 år efter deras aftersom vi ville adoptera ett barn som var ca 1-2 år yngre än älskling, skulle vi göra FET efter sommaren skulle det barnet födas först nästa år och således bli 6 år yngre än älskling och inte blir varken jag eller maken yngre heller! Samtidigt vill vi ju inte "överge" det lilla pyret i frysen!


Kanske borde vi återuppta tanken på familjehemsbar som vi funderat på, satt och surfade lite på det igår och hittade en notering om att man måste ha ett eget rum till ev. familjehmsbarn.... hmmm vi har inga sovrum över, vi hade isåfall tänkt oss att det barnet skulle dela med älskling och vara i liknande ålder eller yngre och av samma kön så det arrangemanget kunde funka i längden... borde kanske höra emd familjerätten i vår kommun.


Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av älskling i dörren som ropade "Mamma, jag har saknat dig. Mamma jag älskar dig!" kanske den bästa terapin man kan få när hjärtat blöder!

Presentation

Denna bloggen är min ventil, min dagbok. Här är jag anonym.
Jag & maken har ett barn via adoption men socialen vill inte ge oss ett nytt medgivande för syskon (maken över 43 år) så vi har ännu en gång hoppat på IVF-karusellen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido