tigermamman

Senaste inläggen

Av tigermamman - 7 mars 2012 10:19

Neggodag, verkligen. Känner mig förvisso lätt illamående men samtidigt känns det som molvärken flyttat sig lätt nedåt, börjar kännas mer som mensvärk... ångesten har ökat vi toalettbesöken! Har även en dunkande huvudvärk, om kunde förklara illamåendet! usch!

Av tigermamman - 6 mars 2012 16:20

Molvärken kvarstår... finnarna börjar torka upp... brösten gör ont men bröstvårtorna gör inte längre ont att röra...

Vad man ska tro om ovan är oklart :-) jag har idag varit på ett rackans dåligt humör, anledningen är fömodligen en kombination av lite stress pga hela denna situationen, så jobbigt att inte veta, ångest varje gång man går och kissar vilket är ofta, känns om jag kunde kissa var 10:e minut åxå, kan läggas till ovan symptom! En annan anledning till mitt dåliga humör är sömnbrist, älskling har haft en period av nattskräck, har sovit på en madrass i vårt rum sen i lördags, men jag får så dåligt med sömn och mår så dåligt när jag inte får sova, har svårt att somna mellan sejourerna så tror ajg sovit kanske 4 timmar två nätter i rad nu, inte kul att åka de  många milen till jobbet när man känner sig helt groggy!

Av tigermamman - 4 mars 2012 18:39

Jag öppnade igår mitt andra paket med crinone så jag är väl typ halväggs igenom den oändliga väntan fram till testdagen... pendlar mellan hopp och förtvivlan så fort jag tillåter mig själv att tänka på det! I mina svarta stunder tänker jag att vi kunde åkt minst ett par veckor till typ thailand för de pengarna hela familjen... de penagrna som ligger förankrade i de två små grynen som sattes in i mig för en vecka... men om detta fungerar så är det naturligtvis mycket mycket mera värt, det går inte ens att jämföra! I mina mer positiva studer läser jag av symtom och tänker att detta har nog gått vägen.

Idag tog vi en biltur till närmast större stad och lekte turister för en stund, hade picknick som älskling verkligen uppskattar. En fin våraktig dag!

Nu på kvällen har jag kännt mig lite hängig, kanske blev jag lite kallare än jag trodde under picknicken, hoppas det bara är en lätt släng! Kanske blir tidigt i säng för kurering!

Av tigermamman - 2 mars 2012 11:28

Sitter och längtar efter lunch, är grymt hungrig! har dessutom en oroande molande känsla i livmodertrakten... usch... hoppas fortfarande men man blir ju lite orolig!

Av tigermamman - 2 mars 2012 05:30

Just den här veckan känns det bra att kunna lägga fokus på ngt annat i livet än just det vi hopps ska hända, bra tajming skulle man kunna säga för både onsdag och torsdag har gått åt till läkarbesök med älskling som är född med en åkomma som kräver en del sjukhusbesök.


På ruvarfronten intet nytt, dvs det känns ganska positivt... har börjat få ont i hmm bihålorna när jag duschar varmt på huvudet, ngt jag fick vid vårt första ivf, det som slutade i missfall i vecka 10, vet inte ifall detta är ett bra tecken? Jag behöver kissa hela tiden, men det gjorde jag på sista tiden innan äggplock åxå, det kan ju fortfarande vara lite svullet i bukhålan eller?


Skönt är iallfall att idag är det fredag, känns som en behövlig helg hägrar! Nu när våren står och knackar på dörren har det börjat rycka lite i mina gröna fingrar, vill anlägga en grönsaksrabatt i trädgården.... lite sallad morot ärter... ätbara och samtidigt gröna och fina! Jag borde kanske börja förkultivera lite, i god tid denna gång!

Av tigermamman - 28 februari 2012 20:40

... 3 ? Jag har spanat runt lite på mina "kollergor" i samma sits som mig i bloggvärlden, har sett att det talas om ruvardagar... hm, om jag förstått det rätt så borde jag då vara på dag 3? Med insättning i lördag borde söndag vara 1, måndag 2 och så idag nr 3..... känns lite pluttigt, känns som jag redan väntat en halv evighet! Jag hade förträngt denna jobbiga period!


Hittade den här braiga sidan länkad från Jeane Quidotes blogg, kändes bra och lugnande :-) så nu har jag stressat av från tidigare idag!


Vår klinik tycker vi ska göra gravtest på dag 18 efter äggplock, om jag räknat rätt hamnr vi då på den 12 mars... långt borta! Tur att familjen har lite att distrahera oss med framöver.

Av tigermamman - 28 februari 2012 13:06

Usch... fick just en megadepp känsla, känns som det barkar åt skogen denna gång :-(

Har glömt bort när man kan veta, speciellt eftersom det är nya mediciner denna gång, skulle vaginalgelen jag använder nu efter återförandet (Crinone) kommer den hindra en mensblödning eller?

Depp...

Av tigermamman - 27 februari 2012 20:15

... *trummar otåligt*... ännu ett moment jag glömt! Denna skräckblandade förtjusning.

I lördags var det dax för retur av befruktade ägg. Jag hade varit lite "kantig" i flera dagara, lite på spänn mer eller mindre hela veckan (både fysiskt & psykiskt) men nu var det mållinjen för kliniken så att säga. Vi hade ingen barnvakt denna helg så älskling fick följa med (jag har under hela processen bävat för att det skulle bli just så här!!! Men det gick fint!).

Hursom haver fick vi iallfall reda på att av 15 plockade ägg var 9 mogna, alla blev befrukade helt naturligt(!!), men endast 3 utvecklades vidare. Så 3 finfina sötisar fanns att tillgå! Vi satte tillbaka 2 och 1 hamnade i frysen.

Nu är det bara att vänta å vänta. Jag går omkring och analyserar hur jag mår men det är ju alldeles för tidigt än, *suckar*, men hur stänger man av en överaktiv hjärna?

ivf

Presentation

Denna bloggen är min ventil, min dagbok. Här är jag anonym.
Jag & maken har ett barn via adoption men socialen vill inte ge oss ett nytt medgivande för syskon (maken över 43 år) så vi har ännu en gång hoppat på IVF-karusellen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido